Autowasstraat bij Utrecht

De Autowas Boulevard heeft de meest duurzame Autowasstraat in Zeist. Door vakmanschap en het tevreden maken van de klanten, zorgen wij altijd voor een goed resultaat.

De auto’s gaan stralend weg, altijd fris en schoon. Dankzij onze 40 meter lange autowasstraat verlaat uw auto de wasstraat altijd stralend.

Waarom de Autowas Boulevard?

De Autowas Boulevard heeft een ruim assortiment aan diensten. De programma’s zijn uitbreidbaar en sommige ook zelf uitvoerbaar. Wij streven ernaar u de beste autowas ervaring te bezorgen. De Autowas Boulevard heeft een goed gelegen locatie. Het is toegankelijk vanaf de A28. Het verkeer van Utrecht kan zo in Zeist terecht voor een wasbeurt in onze autowasstraat.

Openingstijden

7 dagen per week geopend

Maandag t/m zaterdag

08:00 – 18:00 uur

Zondag

10:00 – 17:00


  • Altijd wassen met korting
  • 5,- cadeau voor nieuwe leden
  • Verrassing op uw verjaardag

Auto laten wassen vlakbij Utrecht

Bij de Autowas Boulevard in Zeist – dicht bij Utrecht – vinden wij het van belang dat wij tot het uiterste gaan om een goede autowasservice te bieden. Zo bieden wij u de mogelijkheid om u auto van binnen, door onze medewerkers, schoon te laten maken. Geniet van de rust terwijl wij ervoor zorgen dat de auto een goede wasbeurt in onze autowasstraat krijgt.

Autowassen op afspraak

Natuurlijk is het mogelijk dat u een volle agenda heeft. Gelukkig kunt u ons bellen om te reserveren voor een afspraak wanneer het u schikt. U kunt onze autowasstraat in Zeist – dichtbij Utrecht – bellen om te reserveren voor een afspraak wanneer het u schikt. Uw auto laten wassen op afspraak zorgt ervoor dat wij weten wanneer wij u kunnen verwachten. Het is ook altijd mogelijk om gebruik te maken van onze autowasstraat zonder een afspraak.

Locatie

De Autowasboulevard

Dijnselburgerlaan 2a

3705 LP Zeist

030 743 7990

De Autowas Boulevard heeft een goed gelegen locatie. Het is toegankelijk vanaf de A28. Het verkeer van omstreken steden kunnen zo in Zeist terecht voor een wasbeurt in onze autowasstraat.

Contact

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.